Homeland

Har väntat ett tag nu, men ikväll så sätter Homeland igång igen. På SVT vid 21.45 i ett antal måndagar framöver. Något så ovanligt är att SVT är på hugget direkt, serien hade säsongspremiär i USA igår.
 
Måste säga att serien är en av de bättre på senare tid med bra skådisar dessutom i Damian Lewis och Claire Danes som gör de två huvudrollerna.
 
 
Bara till att bänka sig ikväll alltså :-)
 
homeland

Va glad jag blir

Har velet länge nu, men äntligen kommit igång igen. Har gått igår och förmiddagen idag och tänkt på att komma igång med löpningen igen. Blev lite inspirerad av en kollega i regionstyrelsen som var ute i torsdags kväll i Möckelsnäs och kände att nu vill jag komma igång!
 
 
Sagt och gjort, först tänkte jag bara powerwalka, det blev det i och för sig, men även löpning. Begav mig till ortens elljusspår. Gick ett varv i snabb takt, tid - 11.45 min. Efter det så tänker jag att jag testar att löpa. Kändes motigt, men kom in på 8 minuter jämnt. Fortsätter på nästa varv i powerwalkningtakt för att varva ned lite från löpningen. Kommer in på 11.35! Skalat av 10 sekunder, det ger mig kraft att ge mig in på ett andra varv med löpning. Känns väl sådär, men när jag är tillbaka efter fullt varv har jag skalat av 20 sekunder till 7.40.
 
Den där härliga tröttheten kommer över mig och känner att nu blir det till att fortsätta när jag kommit igång. Har jag ork för totalt en kvarts löpning finns det utrymme för att bygga på. Får sätta målet att komma upp till timmen igen som jag tidigare klarat av.
 
bra tider - glad - löpning