Vecka 47

En av veckans höjdpunkter var när teamet besökte Galleri Monica Strandberg för Färg, pensel och rödtjut. Mitt alster syns ovan som jag fick inspiration från Pinterest. Här är tavlan ännu inte helt färdig, men grunden är lagd. Jag var nöjd med slutresultatet :-)
 
En dimmig kväll från balkongen mot stationsområdet. Väldiga variationer den här veckan med temperaturen från minus fyra till plus tio. Vinterdäcken sitter nu för övrigt på bilen.
 
Slingan är uppe runt balkongräcket och lyser till synes
 
Och då kom även det här gänget fram som nu delar lägenheten med mig några veckor innan de får flytta tillbaka ut i förrådet ;-)
 
Hur har veckan förflutit i övrigt? Jag blir sakta bättre från värken i ryggen. Märker hur stark jag blivit av träningen i nederdelen av ryggen. Igår (lördag) gav jag mig på en löparrunda på 17 minuter i lagom tempo. Kroppen svarade bra vilket är ett positivt tecken.
 
Ska kunna bli något extrainlägg på bloggen inom kort, har en planerad utflykt till mellersta/norra och östra delen av Öland som jag inte tidigare besökt. Blir eventuellt av nästa helg, lite annat som kan komma i vägen.
 
Ni får en bra låt med köpet också:
 
Ha en riktigt bra och trevlig första advent
 
veckoinlägg

Vecka 46

Rosa Bandet är något jag alltid bruka stödja, men Mustachkampen hamnar lite i skymundan. Forskning mot bröstcancer är bra och värt att lägga pengar på, men även forskning mot prostatacancer som är minst lika bra och värt att lägga pengar på.
 
I måndags släpptes nya säsongen och då är jag klart där och vill titta ikapp (vilket jag gjorde idag, 10 avsnitt senare). Nu måste man vänta in säsong 7.
 
Något jag fick upp ögonen för under veckan var Pinterest tack vare arbetskamrater. Hittar mycket fotoinspiration på denna sidan.
 
Korsord hör till min vardag, behöver hålla de små grå igång och korsord är perfekt hjärngympa
 
I lördags var jag och köpte ny bil. I måndags hämtade jag den :-) Och jag är nöjd med köpet. Går som en klocka, enda tabben kom i just måndags när jag skulle försöka använda kopplingspedalen som är borta. Har bytt till automat och det tog några dagar att vänja sig vid ;-)
 
Minns även min lilla mormor en dag som denna, det är två år sedan hon gick bort och är saknad.
 
november - veckoinlägg

Vecka 45

Snön dök till slut upp i södra Sverige med alla tillhörande varningar, snön föregicks av ett kopiöst regnande som förhoppningsvis fyllde vattendepåerna en del i Kalmar län.
 
Stationen klädde sig i snöskrud
 
Tydligen vet någon vägen till Jesus (och nej,det är inte jag som busat till det)
 
Södra Öland kan inte stoltsera med samma mängder snö, täcker knappt backen
 
Tog mig en tur på Bergstigen i Södra Möckleby och stannade till vid den gamla lastfickan. Fick en promenad som skiftade mellan sol och snöande
 
Sockenföreningens välkomstskylt till Södra Möckleby som Trafikverket inte uppskattar något vidare. Jag tycker själv att den är fin och visar en bra silhuett av orten. Håller tummarna för att den får sitta kvar.
 
 
november - veckoinlägg

Vecka 44

Började veckan med att vara fortsatt sjuk, men ljus fanns i sikte, gick tillbaka till jobbet på torsdagen efter besök på läkaren på nytt. Förhoppningsvis är jag på rätt väg nu. Fotot tagit sen eftermiddag nu när solen går ned tidigare.
 
Senaste bokinköpet.... Jag kommer verkligen inte hålla mitt mål med att läsa ut mina böcker innan årets slut. Just nu väntar 34 (!) böcker på läsning, har då i och för sig köpt rätt många under året. Just nu är det Springsteens bok som gäller :-)
 
Sjukgymnastikprogrammet. Ska nog få ordning på rygg och ljumskar med det.
 
Igår förmiddag slängde jag ihop en äppelpaj av alla äpplen jag hade. Nöjd med resultatet, men det pös över mycket.
 
Lyssnade på den här låten i början av veckan när jag var sjuk
 
Nu hoppas jag att det ljusnar på sjukfronten :-)
 
veckoinlägg