15 månader

Så lång tid tog det att komma igenom 9 säsonger och 2 filmer av Arkiv-X. Köpte den i slutet av mars förra året och igår såg jag den andra filmen som avslutar boxen. Trodde aldrig att det skulle ta sån tid, men det gjorde det. Pust!
 
 
arkiv-x - film - tv-serie

Nedräkning har börjat

Nu är det bara en månad kvar innan världens bästa rockband står 2:a kvällen i Globen och lirar. 6 år sedan senaste vändan på Ullevi. Full av förväntan :-)
 
 
 
 
Bilderna är från konserterna de spelat i Nordamerika under våren och sommaren
 
globen - musik - stockholm - u2

Efter en lång dag

Efter en tidig uppstigning idag för att delta som funktionär i IronMan 2015 kunde jag inte annat än passa på att njuta av vädret som hela dagen bjudit på sol och varma vindar. Men Öland är som bestämt "Solen & Vindarnas ö" och levde idag upp till namnet.
 
I depån var det lika kul som förra året, men med en "degradering" från första till andra sportdrycksbordet. Vi skötte oss dock, endast fyra flaskor i backen. Jag stod för en av dem medan resten överlämnades korrekt till cyklisterna.
 
Var fullt upp från niotiden fram till tolvtiden innan det började mattas av. Precis som förra året fick vi ta för oss av det som blev över. Tog hand om elva tomma flaskor som är tömda och diskade. Norpade även en del energybars, kan komma att göra gott framöver vid löpträning :-)
 
Kom hem till föräldrarna och bjöds på grillat och kall öl. Kan det bli bättre? Njutit av solen och fått årets första (bonn)bränna.
 
Under kvällen i fortfarande varma vindar cyklade jag till Stensjön med en vinare som jag dragit med mig och la mig på en brygga i solen och njöt av lugnet. Så här laddar jag på batterierna när tillfälle ges :-)
 
På väg därifrån såg jag på håll vad jag trodde var en hare, men såg rätt fort att jag hade fel. Det var en räv som varken sett eller fått korn på mig. Lyckades knäppa av några kort på den.
 
Tycker för egen del att det varit en bra och lyckad dag som inte går annat än att vara nöjd med. Fortsatt trevlig lördagkväll på er :-)
 
 
 
Taget på ett avstånd, så bilden är inte den bästa
 
Sedan försvann räven åt ett håll och jag åt det andra.
 
avkoppling - foto - stensjön - södra möckleby - södra öland

En Lisa för själen

Och inte vilken Lisa som helst heller, utan Lisa Miskovsky. Vackra skönsjungade norrländska kvinna :-) I lördags bland de sista artisterna ut spelade Lisa vid Sveaplan på Kalmar Stadsfest. Hon är en av de artister jag länge velat se live. Tycker hon har en bra repetoar av låtar. Redan under soundcheck så applåderade många av de på plats när de testade, ers undertecknad också.
 
Vid 19 drog hon igång med sitt band och de spelade många låtar under timmen hon hade till förfogande. Godbitarna kom i sluttampen, men det var inte oväntat. Artisterna sparar de som publiken kommit för till slutet, något att se fram emot. Utöver korten blev det även två låtar som jag filmade. Den ena som Lisa deltog i Melodifestivalen med "Why start a fire" och den andra som jag uppskattar mest, "Lady Stardust". Båda är filmade med handhållen kamera och ett lite tyngre objektiv, så tycker ni det är skakigt så har jag två ursäkter ;-)
 
Här kommer i alla fall lite bilder och de två klippen. Håll till godo :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Efter Lady Stardust gick de av, men Lisa kom tillbaka och spelade "Driving one of your cars"
 
Håller starkt tummarna för att hon kommer tillbaka till Kalmar
augusti - foto - kalmar - kalmar stadsfest - lisa miskovsky - monokrom