Ögon i nacken

Skulle ge några kronor för att ha dem i nacken en kort tid. Pratade grått hår igår som verkar mer och mer genomgående att få hyfsat tidigt i släkten. Mormor hade grått/vitt hår tidigt, men färgade gärna bort det, hennes syster tror jag haft det rätt länge. Syrran upptäckte jag i somras att hon hade fått gråa strån fast hon också försöker färga bort det. Likaså med morbror som länge haft det gråa/vita. Grått grått grått. Jag har börjat förlika mig med det, men tycker fortfarande att det är lite tidigt jämfört med ålder, men det gråa har jag levt med i snart 10 år.
 
Det där med ögon i nacken förresten. Jag nämnde att när jag ser kort på mig som jag fastnat på(?) så har det gråa vandrat längre och längre bak och verkar nästan utgöra en ring. Känner mig mer och mer som Ravanelli känd som "Silverräven" ;-)
 
Men jag har börjat förstå vad jag ska sikta mot och sikta högt (se nedan) ;-)
 
 
Mitt enda problem är att skägget inte synkar med håret, gråa fläckar ser inget vidare ut :-)
 
grått - hår

Ångest

När jag sitter på mitt slott i semesterveckan är det inte utan att jag börjar spekulera kring nästa sommarsemester. Jag har redan gett chefen hintar.
 
Så igår kväll när jag känner för snart göra slag i saken och boka nästa års semester så hittar jag detta! Suck, nu fick jag ångest och vill åka på den resan istället.... Men, det blir nog att skjuta upp ytterligare ett år framåt eftersom antalet semesterdagar inte räcker till nästa år för fem veckor på resande fot. Men ack vad lockande den är :-)
 
Någon som känner likadant?
 
Veckan hittils går bra, ute och gått långrundor och en löprunda hittils. Tänker vara rejält i trim i slutet av veckan. Känner redan hur den gör gott :-)
 
Fått en låt på huvudet förresten, lyssna nedan:
 
2016 - oktober - semester - sommar - önskemål

Skinande rent

Gjorde ett ryck igår och tog tag i städningen i lägenheten. Det blev storstädning, dvs. dammsugning, golvtork, dammning, rengörning toalett, dusch, handfat, dick och tvättkorg som blivit tom nu på morgon (tack för egen tvättmaskin). Var ett tag sedan, men nu är det riktigt rent, inte för att det var jätteorent innan. Jag har ju (tyvärr!?) en pendant i mig, ordning och reda med andra ord ;-)
 
Enda kvarvarande att ta är fönster och det känns som en evighet sedan, rejält dammiga efter bygget utanför. Men bygget är å andra sidan snart klart :-)
 
Under torkning och dammning drog jag på en spellista på Spotify och inledningslåten är bra grejer
 
 
Hittade dessutom ett klipp på U2 från "min" spelning 17 september. Avslutande låten, fick gåshud att se på det igen. När Bono säger "Take us to church" är det inte att du får upplevelsen att befinna dig i en gospelkyrka
 
 
 
musik - oktober - semester - städtant

Tredje gången gillt

Var ute på bygget förra helgen och har inte riktigt haft tid för att blogga. Men nu är det semester och då finns det garanterat tid.
 
Pendelstationen ändrar form från dag till dag tycker jag nu. Det har ju gått sex dagar sedan dessa togs och då har man hunnit anlägga mer på plattformen mittemot den jag tagit korten ifrån. Det är i denna änden allt sker för närvarande.
 
Här kan du se föregående inlägg från bygget.
 
Infarten
 
Väntkur, lyktstolpar och stolpar till bullerskyddet uppe
 
Långa rader med kabel ska ned (nere till vänster)
 
Vid väntkuren
 
pendel - tåg