Så mycket bättre

I sjuklingens tecken blir det bättre och bättre faktiskt. Mattheten är nästan helt borta, samma sak med halsen. Tyvärr har jag fått spotta rätt mycket slem inatt och inte fått sova allt för mycket. Men det har blivit bättre nu när man är uppstigen.
 
I brist på annat så tittade jag på Lake Placid 3 igår kväll, kanske inte helt klokt så här i efterhand. Kunde nog lagt den tiden till annat. Men det gick inga andra riktigt bra filmer på tv:n. I och för sig, TV4 visade Borat.... Men det var ju bra filmer jag tänkte på nu. Den är rätt kul, men lite långsam i tempot.
 
Hur var Lake Placid 3 då? Njaa..... Verkar vara gjord för tv mer än som biofilm. Har man sett några av de två tidigare filmerna så handlar det om krokodiler som hamnat lite malplacerade i en amerikansk insjö och "muterat", de är riktigt stora alltså. Krokodilerna har animerats riktigt jäkla urkasst. Har den några kända skådisar? Jodå, kunde räkna till två stycken ;-) Michael Ironside som känns igen från rätt många filmer samt Colin Ferguson som egentligen bara känns igen från tv-serien Eureka.
 
Det ska vara en skräckis som inte skrämmer något vidare. Det vanliga för en sådan här film är att det ska vara lättklädda tjejer som drar killar att titta på filmen, och där gör de väl inte nån besviken. Rätt mycket naket i den, men det bidrar ju inte till att handlingen blir bättre.
 
Filmen slutar med att lämna öppet för en uppföljare. Vet inte om det är bra eller dåligt. På agendan idag står att fortsätta bli frisk. Kommer gå till jobbet på måndag i alla fall. Tar mig nog en tur till ICA-butiken för att få dagens tidningar, i övrigt ska jag försöka läsa färdigt "Dockmakaren"
 

Filmdags

Har blivit pigg i kroppen igen, tyvärr sämre i halsen. Men det ska jag snart råda bot på. I brist på annat blir det till att titta på en gammal film. Fastnade vid denna:
 
 
Får se om det blir någon ytterligare efter den. Inte troligt, kanske ger mig på gardinerna i samma veva om filmen.

Något gott sjukdom för med sig

Stannar hemma även idag, inte helt frisk ännu, men det känns bättre i halsen och jag är inte lika matt i kroppen som jag var under gårdagen. Har lyckats se lite ljuspunkter i tillvaron. Vanligtvis drar jag mig för att göra vissa saker när jag är frisk, men fick jag en anledning till att fixa det när jag är sjuk istället. Tvättat två maskiner, en idag och löparkläder som legat på botten av tvättkorgen typ en månad igår. Rengjort handfatet och toaletten igår. Diskat. Kommit en bra bit i "Dockmakaren", Michael Connellys roman jag påbörjade i onsdags. Ska ta en omgång med dammsugare. Det jag haft i åtanke länge är att byta gardiner, blev tillsagd av morsan att göra i det påskas, men har inte gjort det ännu. Kommer kanske till kvällen eller i helgen. Har även två dvd-boxar: V och Fahter Ted som jag tittar på när jag är tråkad av annat.

Nåja, kommer nog vara helt frisk till måndag igen, då är det bara på det. Har haft min årliga förkylning, den ska inte komma tillbaka mer i år. Lyckats mota förkylningar vid tre tillfällen hittils.

Sjukling

Ligger hemma sjuk idag :-( En förkylning kom sig smygande igår kväll. Ont som f-n i halsen och allmänt matt. Blev därför inte mycket till sömn inatt. Tror jag sovit kanske fem timmar på sin höjd. Får se om jag kan ta igen det under dagen istället.
 
Mailade min förra chef, noterade tyvärr inte numret hon mailade ut i början av veckan. Hade nog inte gått allt för bra att ringa när rösten är borta, hon vart dock orolig och ringde upp mig.
 
Blir kombination av massor av vatten, saft, Vicks Cool Breeze och Strepsils. Förhoppningen är att det bara håller i sig idag. Gillar inte heller att jag måste skjuta på löpningen nu när det går så pass bra som det gör.
 
Får hålla mig till böcker och film för att få tiden att gå istället.