Semesterdags

Nu är det på sista sträckan. Jobbar enbart idag och imorgon. Sen väntar en långledighet som heter duga. Kommer inte sätta foten på jobbet på 39 dagar!

Därmed tar både jag och bloggen semester:


Rock on!

Goder jul

Trodde knappt veckan skulle ta slut, men det gjorde den. Nu väntar tre dagar med julledigt.
Sedan är det bara två dagars jobb i nästa vecka innan semestern kommer igång. Har faktiskt fixat med det mesta. Väskan packas på torsdag och avfärd blir det på fredag. De sista smådetaljerna som är kvar är att ladda upp kamerornas batteri till max och sen är allt färdigt. Verkar bli så bra att jag fixat gratis (kanske) boende i Sthlm några dagar, innebär bättre reskassa :-)
Ha det bra och ta´t lugnt i julhelgen
Rock on!

Super 8

Vart och köpte filmen Super 8 för några dagar sen. Går inte på bio så mycket och missade den när den gick där. Har förstått att producenten J J Abrams var väldigt hemlighetsfull innan filmen hade premiär om vad den handlade om.Vill säga att den är rätt spännande och vid några tillfällen kan lyckas med att skrämma en. Mitt betyg:

3,5 Ölandsflaggor av 5.

Rock on!

Helgen

Helgen har gått alldeles för fort, och då har jag inte gjort något allt för jobbigt. Har hela veckan gått med en trötthet över mig, men nu när helgen kom verkar jag vara ikapp lite igen. Har sovit som en stock och har till kommande vecka ett bra schema med fyra dagars arbete och sovmorgon dessa fyra dagar :-)Igår tog jag äntligen tag i städningen och tömde tvättkorgen. Känns rätt bra efteråt, disken åkte idag. Nu är man i fas igen.

Imorgon blir det ett nytt försök att åka förbi Norrlidens VC i Kalmar och ta sista Twinrixen. Får se hur de löser dubbelbokningen som Berga VC har lagt in.

Har tagit hand om ett vad jag trodde var ett jobbigt problem. Att koda min resväska. Det var nu när man kan vara efterklok skitenkelt att lösa.

Får bli lite kvällsmat innan ett avsnitt av Amazing Race.

Rock on!