Ledig krass dag

Har ledigt från jobbet idag eftersom jag ska avverka fem timmar på lördag. En del ärenden har hunnits med bl.a. IKEA, Akademibokhandeln samt ett besök hos skräddare. Skräddaren kunde tyvärr inte hjälpa mig, men gav mig tips om en annan skräddare som finns någon kilometer ifrån mig. Tacksam för det och för pratstunden, det var en kul snubbe :-)
 
Adventsljusstakar är uppe i fönstrena, det är bara resten kvar. Får väl se om jag orkar släppa in grejerna från förrådet.
 
Skulle tränat idag, men kroppen är inte med mig. Har haft lite problem med ett öra, kände mig för igår och försöker komma på symptomen, värken har gått ner i käken, bak i nacken och fram mot näsan och under ögat. Är rätt säker på att det är bihålorna som spökar. Började därför med Nasonex igår som börjat ordna upp huvudet, känns lite bättre och örat har jag inte ont av längre. Kan vara någon förkylning i omlopp kanske....
 
Tränar nog imorgon eller lördag lite beroende på dagsform istället. Nu njuter jag av glögg med choklad/mocca-smak och den är väl rätt ok förutom moccan som tar lite mycket smak.
 
Känns bra att det endast är tre veckor innan det vänder igen, när klockan var kvart i två trodde jag eftermiddagen var långt gången, men det blir mörkare och mörkare vart för undan.
 
Nu väntar posten på genomgång, ha det bra :-)