Så mycket bättre

I sjuklingens tecken blir det bättre och bättre faktiskt. Mattheten är nästan helt borta, samma sak med halsen. Tyvärr har jag fått spotta rätt mycket slem inatt och inte fått sova allt för mycket. Men det har blivit bättre nu när man är uppstigen.
 
I brist på annat så tittade jag på Lake Placid 3 igår kväll, kanske inte helt klokt så här i efterhand. Kunde nog lagt den tiden till annat. Men det gick inga andra riktigt bra filmer på tv:n. I och för sig, TV4 visade Borat.... Men det var ju bra filmer jag tänkte på nu. Den är rätt kul, men lite långsam i tempot.
 
Hur var Lake Placid 3 då? Njaa..... Verkar vara gjord för tv mer än som biofilm. Har man sett några av de två tidigare filmerna så handlar det om krokodiler som hamnat lite malplacerade i en amerikansk insjö och "muterat", de är riktigt stora alltså. Krokodilerna har animerats riktigt jäkla urkasst. Har den några kända skådisar? Jodå, kunde räkna till två stycken ;-) Michael Ironside som känns igen från rätt många filmer samt Colin Ferguson som egentligen bara känns igen från tv-serien Eureka.
 
Det ska vara en skräckis som inte skrämmer något vidare. Det vanliga för en sådan här film är att det ska vara lättklädda tjejer som drar killar att titta på filmen, och där gör de väl inte nån besviken. Rätt mycket naket i den, men det bidrar ju inte till att handlingen blir bättre.
 
Filmen slutar med att lämna öppet för en uppföljare. Vet inte om det är bra eller dåligt. På agendan idag står att fortsätta bli frisk. Kommer gå till jobbet på måndag i alla fall. Tar mig nog en tur till ICA-butiken för att få dagens tidningar, i övrigt ska jag försöka läsa färdigt "Dockmakaren"