Summering 2022

Vi är så gott som framme vid årets slut, anno 2022. Året då Corona tog slut...eller inte. Corona får vi fortsätta leva med, men restriktionerna försvann. På tal om corona, i slutet av juli var det min tur att åka på eländet. Har klarat mig så långt, men till slut gick det väl inte mer. Tog ett snabbtest som var negativt, men hade precis samtliga symptom, så jag utgick från att jag åkte på skiten. Är ändå vaccinerad med fyra sprutor, senaste i november.
 
Jag har på bloggen varit fortsatt dålig på att komma med inlägg, de flesta kommer i form av inlägg kring min drönare och fotografering från den. Där måste jag fortsatt vänta på ok från Lantmäteriet som ska kontrolla att bilderna är ok att sprida. Och kötiden hos dem har inte direkt minskat. Allt har med tid, inspiration och lust att göra i övrigt. Det har på jobbet till och från varit uttömmande och då vill jag bara vila upp mig bäst det går. 
 
Hur gick det med mina ambitioner och min utmaning? Se nedan:
 
* Fortsätta träna två gånger i veckan på gym och en löpning i veckan - Gått som en charm, är i mitt livs form. Undantaget har varit vid sjukdom
 
* Besöka nationalparken Stora Mosse utanför Värnamo - Gått käpprätt åt skogen, blev inte alls av
 
* Godisfritt år igen - Nemas problemas, vid årsskiftet börjar jag igen
 
Och så själva utmaningen. Jag har köpt ett scenpiano för att starta upp spelandet igen som jag gjorde när mellan årskurs 5 och 9 (cirka 30 år sedan). En bit som jag gett mig f-n på att lära mig är "Interstellar Main theme" som kommer från min favoritfilm. Jag länkar till förra årets summering så kan ni se videon på Youtube. Hur det gick? - Redan vid mellandagarna förra året, innan ens 2022 börjat gick det jättebra. Lärde mig spela ungeför 1 minut och 15 sekunder på några timmar. Sedan gick det sämre. Fick ingen ork och hade egentligen tänkt att spela under sommarsemestern. Blev lite spelat under semestern i oktober/november. Men jag gick bet på utmaningen. 
 
Vad gäller för 2023 med ambitioner?
 
* Fortsätta träna två gånger i veckan på gym och en löpning i veckan. 
 
* Faktiskt besöka Stora Mosse nationalpark
 
* Klara av Interstellar main theme på piano
 
* Minst en utlandsresa
 
Min bästa bild från 2022 när jag tittat igenom är inte oväntat en drönarbild från mitt senaste inlägg från Grimskär.
 
 
2022 - krönika - summering