Island & Färöarna med Rosa Bussarna, dag 17

(Göteborg-Stockholm)
 
Efter en oerhört kort natt/bushcamp på rastplats i närheten av Borås var jag uppe vid 05.30 för att en halvtimme senare bege oss mot Stockholm. Men innan blir det några stopp för att släppa av folk. Tog faktiskt inte lång tid utan redan i Borås klev en person av.
 
Nästa stopp Jönköping, ytterligare personer av och sedan Norrköping där vi gjorde frukoststopp samt gav Bosse lite vila. För egen del hittade jag och några till Coop som inte verkade vara beredda på en liten anstormning ;-)
 
Vi satte oss på en bänk utanför macken där bussen parkerats i väntan på att åka vidare. Då svänger det upp en bil bredvid oss där kvinnan i baksätet börjar prata med oss. Hon hade fått syn på bussen och vill åka närmare och se den. Visar sig att hon åkt i Afrika 2009 och blev nyfiken på var vi varit någonstans. Kul med gamla pinkare som dyker upp och vill prata :-)
 
Kort därpå begav vi oss vidare mot Stockholm där vi kvarvarande 17-18 personer kliver av vid slutstation. Och det rullade på bra utan köer i huvudstaden. Runt 13 var vi framme vid Centralstationen och ett äventyr är till ända. Kändes vemodigt att bryta upp från Måns (bussen) och alla goa reskamrater.
 
Men nu blickar jag framåt emot nya äventyr istället, kanske redan nästa år......
 
Kartan över Island där jag streckat vägen vi åkt
 
Karta över Färöarna, lite tydligare var vi åkt
 
Förresten, inte att förglömma de tre "busslåtarna" vi hört vid varje avfärd :-)
 
 
 
 
island & färöarna - juli - juni - resa - rosa bussarna - semester