After Eight-muffins

After Eight-muffins
(Cirka 6-8 st)



2 ägg
2 dl socker
1 dl flytande margarin
2 dl gräddfil eller yoghurt
4-5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
4 msk kakao
1 After Eight-platta till varje muffins

Vispa ägg och socker pösigt i en skål. Rör sedan försiktigt ner margarin och gräddfil eller yoghurt. Blanda vetemjöl, bakpulver, vaniljsocker och kakao i en annan skål. Blanda mjölblandningen försiktigt med äggsmeten. Skeda upp i muffinsformar. Stick en After Eight djupt i varje muffin. Grädda i 225 grader ca 15-20 i mitten av ugnen.

Dessa muffins var de första som jag testade på att göra och tycker de är enkla att göra, receptet går nästan att komma ihåg i huvudet. För egen del använder jag alltid yoghurt med vaniljsmak, det känns en liten god ton av vanilj i muffinsen. Enligt receptet ska det landa på 6-8 stycken, men det beror givetvis på vilken muffinsform man har och hur mycket smet man lägger upp. Kan även bli fler :-)