Orkidéer och skit i hagen

Idag blev en lite preview till mors dag som egentligen är imorgon. Skruvat ihop sängbordet som några köpt in sig på och satt på plats. Mor är nöjd :-)

Kände att jag ville bjuda på fika. Lilla Gårdby lanthandel och café är alltid trevligt (men usch så dyrt). Slutnotan för fyra personer = 204 kr. Varje fikabit (givetvis en liten bit) kostade 30 kr och kaffe/te 21 kr. Ja, vett att ta betalt finns ju. 



Åkte vidare från Gårdby till Norra Möckleby och över till Arontorp för ett stopp på Mys Blommor. Imponerad av hur det växer. Hur mkt folk som helst där. Fick tag i en billig hängampel och orkidéer tre styck som håller på att blomma över, men de kommer snart igen.

Gjorde depåstopp vid Nunnedalen för att ut och plåta lite orkidéer på Alvaret. Stora problemet här var allt kobajs som låg här och där när man behövde lägga sig på Alvaret för att plåta. Här kommer resultatet:



Nu blev det ju inte bara orkidéer (S:t Pers nycklar) utan även Ölandssolvända, Backsippa och lite annat. Sista stoppet blev vid Gettlinge gravfält där jag experimenterade till en profilbild jag vill få in här. Blir ärligt talat illamående av att titta på den för länge, har mer att göra med hur den är tagen och hur man tittar på den. Får se om den godkänns att lägga in bara.

Rock on!